• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Ringar - sålda

Välkommen till inspirationsgalleriet!

Här kan du se ett urval av mina tidigare utförda arbeten, som nu är sålda. Klicka på bilden för att se fler bilder, info etc. 

Vissa smycken går att tillverka igen och en del är mer av det unika slaget och kanske istället kan ge en vägledning i hur ditt framtida drömsmycke ska se ut? Besök gärna mitt instagramkonto där du ser ett spektra av tidigare beställningsarbeten och lite annat. Du kan läsa *här* om hur det går till att beställa en offert. Har du frågor, maila mig gärna på sarah @ guldsmide.se så svarar jag på din fundering. 

Du vet väl att jag även tar emot guld om du har något gammalt som ligger och inte används? Detta går fint att exempelvis delbetala med. Vanligen ligger dagsvärdet på 70% av råvarupriset. Har du hittat smycket du vill ha så kan du börja med att lägga din order, maila till mig att du har guld att sälja och så får du en skicka-guide för guldet via mail. Efter att guldet tagits emot så får du dokument mailat och detta ska sedan skrivas ut, skrivas under och mailas tillbaka tillsammans med giltig id-handling. Då krediteras du i efterhand det motsvarande beloppet.