• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Skogstjärna - Safir- & diamantring i 18K

  • 14 500 kr

Den här ringen är inspirerad av Art Deco med sina former och detaljer och är unik i sitt slag. Ringen är handgjord i återvunnet 18K guld och har en hexagonslipad tealfärgad safir i mitten samt sex st gammelslipade vita diamanter på sidorna på totalt 0,06 ct. Önskar du fler på sidorna? Skriv detta i meddelandet när du beställer!

Safiren är etiskt utvunnen, kommer ifrån Tanzania och har vikten av 0,50 ct. Ringen mäter ca 2,4 mm i bredd och är i storlek 18/56,5, detta går att justera åt vardera håll. Storleksändringen varken syns eller kostar extra.

Fattningens yttermått är ca 6 x 4,5 mm och den är låg, 3,5 mm på högsta punkten. Är du osäker på din storlek? Beställ ett --> ringmått <-- av mig. Detta kan returneras inom 14 dagar och det är endast portot du betalar för.

Den här safiren skiftar i färg från att se grön ut till att vara mer mörkt turkos, blå och i vissa fall nästan svart. Det är en riktigt kameleont! Modellen passar toppenfint ihop med en --> v-ring <--, vilket du ser på sista bilden. ♡

Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 347
Leverantör: Eco Design Sweden