• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Ismynta - Tealsafir & diamantring i 18K vitguld

  • 22 500 kr

Handgjord vitguldsring redo för leverans. 

En helt fantastisk oval tealsafir från Madagaskar fattad i 18K återvunnet vitguld ackompanjeras av totalt 6 st 0,10 ct vita briljanter.  Safiren väger 1,02 ct och är etiskt utvunnen. Den har en väldigt djup naturlig tealfärg som skiftar mellan grön och blå, en riktig shapeshifter. Bilder gör inte denna safir rättvisa! Ringen är vintageinspirerad i modellen och kantad med miligrif för den där trevliga antika känslan. 

Ringen är lätt välvd, skenan mäter ca 2,4 mm i bredd och fattningens yttermått är ca 6 x 8 mm. Hela lövverket mäter ca 8 x 18,6 mm. Ringen är låg, fattningens högsta punkt är 4,3 mm vilket är ungefär center-stenens höjd.

Storleken är 18,5 och detta går att ändra. Är du osäker på din storlek? Beställ ett ringmått av mig. Detta kan returneras inom 14 dagar och det är endast portot du betalar för.

Du vet väl att jag även tar emot guld om du har något gammalt som ligger och inte används? Detta går fint att exempelvis delbetala med. Vanligen ligger dagsvärdet på 70% av råvarupriset. Har du hittat smycket du vill ha så kan du börja med att lägga din order, maila till mig att du har guld att sälja och så får du en skicka-guide för guldet via mail. Efter att guldet tagits emot så får du dokument mailat och detta ska sedan skrivas ut, skrivas under och mailas tillbaka tillsammans med giltig id-handling. Då krediteras du sedan motsvarande belopp.

Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 348
Leverantör: Eco Design Sweden