• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Fröken Fiona - Safir och diamantring i 18K guld

  • 16 200 kr

Handgjord ring i återvunnet 18K guld med en grönsvart charmigt smaragdslipad bicoloursafir och ett par vita briljantslipade diamanter, en på var sida mittenstenen. Ringen är inspirerad av Art Deco och fattningarna är dekorerade med miligrif.

Safiren är utvunnen i Umbadalen, Tanzania och väger 1,46 carat. Stenen mäter ca 5 x 6,7 mm och har färger som går mellan mörkt grön och svart. Det är flera vackra inneslutningar inuti stenen som påminner om träd eller en skog. Den skiftar i olika ljus och är oerhört speciell! En helt naturlig unik sten som det bara finns ett exemplar av.

Ringens bredd är 2,2 mm och fattningen mäter 6,2 x 7,8 mm med en höjd på ca 4,6 mm. Den har en rak profil och detaljer med microkorn. Modellen passar hon, han eller hen.

Storleken är 52/16,5 och detta kan korrigeras kostnadsfritt vid köp om önskas.

Är du osäker på din storlek? Låna ett --> ringmått <-- av mig. Detta kan returneras inom 14 dagar och det är endast portot du betalar. Om du lägger till ringmåttet när du beställer kan du få hem detta först, mäta ut din storlek och sedan få ringen levererad i rätt storlek direkt. 

Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 496