• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Övriga smycken - sålda

Notera att de flesta material från min verkstad är unika, och smyckena är alltid handgjorda.  Detta betyder att prisbilden för dessa arbeten blir inaktuella vid tidpunkten då de är sålda. Unika ädelstenar och pärlor finns inte liggandes på lager utan det du ser är det naturen har att erbjuda för tillfället.

** Beställ din offert här **

Har du andra frågor? Skicka ett mail till sarah @ guldsmide.se

Vissa smycken går att tillverka något liknande igen och en del är mer av det unika slaget. Kanske kan de ge en vägledning i hur ditt framtida drömsmycke ska se ut? Besök gärna mitt instagramkonto där du ser ett spektra av tidigare beställningsarbeten och lite annat.

Du vet väl att jag även tar emot guld om du har något gammalt som ligger och inte används? Detta går fint att exempelvis delbetala med. Vanligen ligger dagsvärdet på 70% av råvarupriset. Har du hittat smycket du vill ha så kan du börja med att lägga din order, maila till mig att du har guld att sälja och så får du en skicka-guide. Efter att guldet tagits emot så får du dokument mailat och detta ska sedan skrivas ut, skrivas under och mailas tillbaka tillsammans med giltig id-handling. Då krediteras du i efterhand det motsvarande beloppet.