• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Alliansring i 18K vitguld med champagnebriljanter

  • 10 200 kr

Klassisk ring med vintagetouch, handgjord i återvunnet 18K vitguld. Ringen är smal men ändå stabil och gjord för att hålla att kunna bäras varje dag. Ringen har 15 st 0,01 ct champagnefärgade naturliga briljanter fattade i faden, totalt 0,15 ct. 1920-talets delikata och detaljrika smycken inspirerar med en fin miligrifkant. Dom naturfärgade diamanterna gifter sig fint med det vita guldet och det blir en vacker kombination även med andra ringar. På den sista bilden ser du den ihop med 'miss Peacock' som du hittar -->här<--.

Ringen har rak profil, mäter ca 2 mm i bredd och storleken är 55, vilket går att justera (kostnadsfritt) efter önskemål.

Är du osäker på din storlek? Beställ ett --> ringmått <-- av mig. Detta kan returneras inom 14 dagar och det är endast portot du betalar för.

Alla mina smycken är handgjorda på plats i egen verkstad. Ädelmetallerna som används är återvunna samt med sk etiskt utvunna ädelstenar. Detta är en viktig del i mitt arbete för hållbarhet såväl för människa som för vår miljö och vårt djurliv.


Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 354
Leverantör: Eco Design Sweden