• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Precious One Safir - solitär

  • 14 500 kr

Ring med en 4 mm briljantslipad blå safir som tillverkas på beställning. 

Mycket nätt modell med en smidd och filad spetsskena som mäter ca 2 mm i bredd. Romantisk sexklofattning stabilt fäste i en vacker v-form. Den här modellen passar väldigt bra att bära ihop med andra ringar då de ligger snyggt tillsammans utan "glipa". Den kan tillverkas i 18 karats vitt eller rött guld samt med valfri färg på safiren. Vill du ha en annan färg än klassisk blå, vänligen maila mig på [email protected]. Safirer kommer i alla färger och noteras bör att nyansen på stenen kan se olika ut beroende på din skärm. 

Är du osäker på din storlek? Beställ ett ringmått av mig. Detta kan returneras inom 14 dagar och det är endast portot du betalar för.

OBS! Alla ringar är beställningsvara och eftersom dessa tillverkas helt för hand just till dig har de längre leveranstid än lagerförda smycken.

Alla mina smycken är handgjorda på plats i egen verkstad. Ädelmetallerna som används är återvunna samt med sk etiskt utvunna ädelstenar. Detta är en viktig del i mitt arbete för hållbarhet såväl för människa som för vår miljö och vårt djurliv.

Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 120