• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Droppslipad antikviolett Safir - hänge i 18K vitguld

  • 12 400 kr

Safirhänge med certifikat redo för leverans. 

Handgjort hängsmycke i 18K återvunnet vitguld med en unik naturlig Safir i dov antikviolett. Fattningen är slät med en snygg miligrifkant. Det perfekta vardagssmycket att ha i halsgropen, ensam eller i kombination med flera andra halsband.

Safiren är droppformad och facettslipad och etiskt utvunnen från Madagaskar. Vid köp medföljer ett certifikat. Smyckesentusiaster och "ädelstensnördar" känner till att just naturligt violetta Safirer är sällsynta och mer exklusiva än andra färger. En ovanlig och superfin ädelsten!

Den är helt naturlig och obehandlad vilket gör att den kan byta färg i olika ljus. Den är framförallt starkt violett och drar mot kall blålila nyans. Safiren bjuder på en fantastisk lyster och gnistrar vackert irl!

Stenen mäter 6,3 x 4,7 mm och väger 0,61 carat. Fattningens yttermått är 5,8 x 8 mm och totalt inklusive öglan är hänget 14,8 mm långt.

Kedjan på bilden ingår ej, köpes separat. På bilden ser du en --> facetterad kullänk i 18K vitguld . (En smal 45 cm silverlänk ankar ingår vid köp).

Tyvärr slutsåld!
Vill du beställa något liknande? Skicka en förfrågan till mig på [email protected] så kikar jag på vad som är möjligt.

Dela
Artikelnummer: 501