• Betala tryggt med Klarna eller Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Svenska smycken / Egen verkstad / Miljöfokus

Vad kan jag beställa från dig?

|16/04, 2023

Vad kan jag beställa från dig?

I stort sett vad som helst är möjligt att göra! Mitt vanligaste svar på den här frågan är att det är fantasin och plånboken som sätter gränserna. Fantasi har jag väldigt mycket av, så den är egentligen inte ett hinder heller om du känner dig idélös. 😉 Klicka in dig på i inspirationsgalleriet och på instagram för att se några av arbetena jag gjort senaste  åren.

När det kommer till guld jobbar jag uteslutande i 18 karat enligt sk svensk standard. Det finns mer info under fliken om -->guld<--. Du kan självklart lämna eller skicka in eget guld du vill använda till ett nytt smycke, alternativt för prisavdrag. Notera att jag köper in guld och ej diamanter eller andra stenar och endast i samband med beställning eller köp.

Tillbaka till Frågor & Svar - FAQ