LovePaws Sweden

När du ger bort ett smycke från LovePaws Sweden ger du även bort en donation till utvalda katthem och hundstall vilket gör att den som bär detta får mer än bara ett smycke. LovePaws eller Love Paws betyder "älska tassar" eller "kärlekstassar". Valfri tolkning, budskapet är detsamma! =^.^= 

LovePaws är silversmycken som görs för att uppmärksamma situationen för katter och hundar utan hem. Denna serie har funnits sedan 2011 då det första smycket "En hjälpande tass till en hemlös" skapades för att stötta Katthemmet Kompis utanför Nybro, då de råkade ut för en tragisk olycka. Smyckets intäkter från försäljningarna skänktes då till Kompis.

Idag går en del av intäkten till att stötta de som jobbar för att göra livet bättre för hemlösa katter och hundar, på ett lite bredare plan. Målet är att donera löpande och just nu sker detta till till Galgos Del Sol, Katthjälpen i Malmö, Amigos Mios och Föreningen för Höörs Hemlösa Katter. Notera att detta kan komma att förändras med jämna mellanrum, då min ambition är att göra punktinsatser efter förmåga. Eftersom jag är en ensam person som sköter allt, anpassas arbetet efter vad som är möjligt för mig att hinna göra.

Smyckena är tillverkade helt eller delvis för hand I återvunnet sterlingsilver. Silver är det som lagerförs i en liten utsträckning och allt går att beställa även i 18 K rött eller vitt guld, med och utan diamanter eller andra ädelstenar. Skicka ett mail med dina önskemål. 

/MVH en djurälskande guldsmed 

Sarah M Tell